Zonnepanelen

Energie besparen en tegelijkertijd kiezen voor een duurzame oplossing? Dat kan met zonnepanelen! Aquarius voorziet u in de regio Altena van volledige zonnestroominstallaties, met installatie door kundige installateurs. Met zonnepanelen maakt u de keuze voor een duurzame methode om energie op te wekken. U bespaart van begin af aan al op uw energiekosten, wat u merkt in de maandelijkse lasten. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen een zeer rendabele investering, waar u veel profijt van zult hebben.

rendement-2010-2014

Persoonlijk advies

Elke woning is uniek, en de ligging, hellingshoek en positionering van uw dak bepalen hoeveel u kunt besparen. Daarom biedt Aquarius graag een deskundig persoonlijk advies als het op zonnepanelen aankomt. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en samen met u de mogelijkheden af te stemmen. Zo weet u vooraf al precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Aquarius verzorgt de Btw-teruggave

Aquarius verzorgt voor de huiseigenaar de btw-teruggave. Hiervoor worden de volgende handelingen verricht:

  1. U wordt aangemeld als ondernemer bij de belastingdienst;
  2. Uw kwartaalaangiftes voor de btw-aangifte worden voor u verzorgd;
  3. De ontheffing Administratieve verplichtingen wordt voor u aangevraagd.

Dit bespaart u dus veel administratieve rompslomp!

Voorontwerp + prijsindicatie

Aquarius heeft veel kennis en ervaring in huis als het gaat om energiebesparing en duurzame energie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand of woning? Gebruik de SUNNED calculator, waarmee u direct een prijsindicatie kunt zien voor uw situatie.

Bedrijfsresultaat verbeteren? Investeer in zonnepanelen!Woonlasten omlaag brengen? Investeer in zonnepanelen!

Greanloans

Met de rendementsgaranties van zonnestroominstallaties is het eenvoudig om hier financiers voor te vinden. Aquarius kan u ook bijstaan in het vinden van de juiste leningverstrekker voor uw situatie!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.