Over ons

Aquarius is in de regio Altena uw betrouwbare installateur, die alles in huis heeft op het gebied van gas, warmte en duurzame energieoplossingen. Met Aquarius weet u precies waar u aan toe bent, en geniet u het hele jaar door van een comfortabel verwarmde woning.

Het AQUARIUS team

Ons team bestaat uit een kleinschalig en saamhorig, gemotiveerd en ervaren team. Goed bevoorraad staan onze jongens dag en nacht voor u klaar, waarbij oplossingsgerichtheid centraal staat. Bij installaties of storingen komen wij het altijd zelf voor u oplossen; wel zo fijn, dan ziet u altijd een bekend gezicht wanneer u onze hulp kunt gebruiken. Ook prettig: ons team beschikt over veel eigen middelen, zodat u vlot geholpen kunt worden en de kosten laag gehouden worden!

Job Beijer
directeur
Rob
werkvoorbereider renovatie, vernieuwbouw & duurzaam
Melvin
werkvoorbereider nieuwbouw, ventilatie & CAD/BIM tekenaar
Jos
senior servicemonteur, specialist Evo Home, complexe storingen
Arjan
servicemonteur, STEKmonteur, airco- & warmtepompspecialist
Jack
senior zink- & loodspecialist
Andries
senior cv- & warmtepompspecialist
Matthijs
junior allround monteur met elektra specialisatie
Ayman
allround monteur & senior elekticien
Ricardo
junior allround monteur
Ben
Junior monteur
Debas
junior monteur
Rick
dak-, zink- en rioleringswerk

Gestroomlijnd werkproces

Een belangrijke pijler in onze werkwijze is het werkproces zelf. Wij houden van een goed georganiseerde afhandeling, en dankzij de inzet van de nieuwste technologie zijn onze monteurs altijd op de hoogte van belangrijke zaken. Met behulp van iPads kunnen zij werkbonnen, offertes en meer in een mum van tijd naar u doorzetten. Doen wat we beloven.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.